International Translations

We are proud to present to you the Illuminati’s Globalist Agenda Part I -in 40 languages from around the world and back, snap! 

BUT WAIT, there’s more!

International Communications team, currently under the director of John Mwalwala, is responsible for the growing body of work you see listed here. Many hearts & heads have helped translate and archive these messages. We are grateful for everyone of them.  

communication red word on conceptual compass

 

International Communications is a priority at Pyramidion.

It is impossible to reach all people, in all places, if we cannot communicate with them. To help The Illuminati(am) reach this highly ambitious goal, we are always looking to add translators to our team. It is our professional goal, to have all of the Illuminati materials translated into as many languages as possibles.

We house 29 versions of The Illuminati’s Globalist Agenda, and 11 versions of The Pendulum of Power (plus) right here on this website. We also have posted a myriad of other IAM archives on Illuminati Avenue . Additionally, audio versions of our translation work are available at iMARKRADIO.ORG

To join us in this invaluable effort, please contact John Mwalwala below, to learn more.

* 

 Translations Team Members Past and/or Present

Allison Ryan, Andre Parish, Abigail Manazares, Gaspar Cuartero, Narjan Trujillo, Abelardo Jose, Maria Sanchez, Alex Paredes, Isman Khaled, Yamikani Chicko, Hezborn Okal, Islam Abdelrazek, Enrica Leoni, Lukoyoyo Boniphace, Kelvince Oyare, Kenneth Parit, Keerthvasan Chandraseka, Arman Candevani , Peter Jesse Bereber, Norbet Erdei, Jermond Christopher Davis, Daniel Chileshe, Bolaji MustaphA,  Fernando Bartuccio, Agoh Basil, Evar Ceako Onyeanusi, Jimmy Butoyi, MacDonald Aguh, Kelly Bush, Nicole Lions Nicky, Moussa Garba, Royer Jaars, Mukasa Tonny, Max Zamudio, Enoch Assuman, Jeffrey Tan, Henry Orellana and Only Onus. 

 

John Mwalwala aka Darling Dolly

Executive Liaison International Communication aka IC

John Mwalwala @johnmwalwala

82 thoughts on “International Translations

 1. Siempre. Seguire. La. Luz. Brillante Brillante
  I. Mi. Lealtad. Amis. Illuminati.
  Gracias. Por. Darme. La oportunidad.
  De. Pertenecer. Ala. Familia.

  1. Not yet. I am just loading what we have. If you would like to translate the Globalist Agenda in Arabic, we would greatly appreciate it. Please contact Petros Regos for more details.
   THX!!

 2. جدول أعمال عالمنا
  الجزء الأول – التحضير للمرحلة القادمة من نظام العالم الجديد المتنورين
  منذ البدايات الأولى للمتنورين Illuminati ، قبل كتابة قسمنا الأبدي أو نطق تعهداتنا كحماة للإنسانية ، دافعت منظمتنا عن الهدف النهائي للأرض. رؤيتنا للمستقبل هي كوكب موحد بدون حدود وطنية ، يحكمه أفضل وأذكى الأنواع البشرية ، حيث يستطيع جميع الناس ، في جميع الأماكن ، العيش في وفرة.

  إن المجتمع العالمي يعني التخلي عن الانقسامات بين البلدان ووضع حد لآلاف السنين من الحروب التي خاضت على الأرض وأصولها. إنها نهاية لحشد وتخزين الموارد الزائدة من قبل بلد واحد في حين يجوع شعب دولة أخرى. إنها فكرة أن جميع البشر هم أفراد وكذلك جزء من عائلة من الأنواع الممتدة ، وأنه لا ينبغي ترك أي إنسان وراءها ببساطة بسبب فرصة عشوائية للوضع الذي ولدت فيه.
  في عصر الحرب الحالي ، يجب على الأغنياء احتجاز الإمدادات لضمان سلامة أطفالهم خلال هذا الوقت من الفوضى. لا يمكن بناء مسلسلاتهم ومصانعهم إلا من خلال عمل الجماهير الضرورية.

  لكن عصر مختلف يقترب منا – حضارة ما بعد العمل التي تحتفظ بها الآلات المستقلة وتعمل بالطاقة غير المحدودة. في العصر القادم من Illuminatiam ، كل الذين يبحثون عن ثروات يحصلون على الثروات التي يستحقونها.

  في النظام العالمي الجديد ، هناك مكان لكل شيء وغرض لكل شخص
  خطتنا لهذا الكوكب ترى البشر
  لا تنقسم إلى قبائل استنادًا إلى مواقعها الجغرافية ، أو مظاهرها المادية ، أو الوصول إلى الموارد. بدلاً من ذلك ، يعتبر كل شخص جزءًا فريدًا من النظام البيئي العالمي الذي تؤثر فيه خياراته على الكل. كل شخص هو جزء حيوي من آلة أكبر تستفيد منه البشرية جمعاء. لكل شخص الحرية في اكتشاف غرضه ، واتباع شغفه ، وتحسين حالته ، ومعرفة كيف تساهم جهوده في حياة 8 مليارات آخرين – بدلاً من مجرد خدمة أنفسهم واحتياجاتهم.
  إن التوحيد الشامل للعولمة هو جزء من رؤيتنا الطوباوية للنهوض بالإنسانية – وهو نظام عالمي جديد للأعمار. ولكن هناك طريق طويل وشاق إلى الأمام ، والعديد من الخطوات التي يجب اتخاذها قبل محو حدود الإنسانية.
  الإنسانية ليست من 8،000،000،000 السباقات. هو نوع من 1 ، 8 مليار مرة

  منذ أن بدأ أول سكان الأرض في عصور ما قبل التاريخ بالتوحد في حزم من أجل السعي المشترك للموارد ، وجد البشر أنفسهم مقتصرين بشكل طبيعي إلى المجتمعات التي تشبه إلى حد كبير معتقداتهم الفطرية والتركيب الوراثي. بتشكيل القبائل ، قسم البشر هذا الكوكب إلى أقسام تسمح لنظم وثقافات معتقدات عميقة التنوع أن تتاح لهم الفرصة للنمو والتطور العضوي.
  لكن في هذه الأزمنة المبكرة ، لم يكن بإمكان مواطني هذا الكوكب سوى التواصل مع الأشخاص القريبين جغرافياً ، حيث افتقروا إلى التكنولوجيا التي تمكنهم من تبادل الأفكار والآراء بحرية كما يفعلون الآن. منذ آلاف السنين ، يمكن لشخص على جانب واحد من الكوكب أن يشكل معتقداته حول هدفه في الكون دون أن يسمع عن معتقدات شخص على الجانب الآخر من نفس الكوكب – دون أن تتاح له الفرصة لتشكيل الشكوك وإلى مواجهة الأسئلة التي من شأنها تحدي وتحسين نظرتهم إلى العالم.
  على الرغم من أن الكثير من الأفكار الأخلاقية التي شكلها الإنسان الباكر تمتلئ بالجدارة ، إلا أن أجزاء كثيرة من العقائد المبكرة قد تضخمت في حواجز الطرق التي تعوق تقدم البشرية. لقد رسخت هذه الأفكار نفسها بعمق في العقل البشري لدرجة أن المواطنين الذين يبحثون عن الحقيقة يجب أن يسألوا في كثير من الأحيان عن أعمق معتقداتهم قبل أن يروا ما هو واضح أمامهم.
  عندما يفتقر البشر إلى تجربة مع أولئك الذين يؤمنون بطريقة مختلفة ، يبدأون في الخوف من الطرف “الآخر” – وهو اتساع البشرية غير المألوف الذي قد لا يكون مثلهم. لقد رُبِع هذا الخوف في البشر بعمق لدرجة أنه يحتاج إلى أجيال للتراجع. لقد أدت آلاف السنين من عدم الثقة إلى الحروب يليها الانتقام. الغزوات يليها الانتقام. نهب تليها حرق مدن الغزاة. وحتى هذا اليوم ، يرفض الكثير من البشر رؤية جميع الناس كجزء من مجموعة واحدة تناضل من أجل البقاء من الانقراض.
  لا يمكن إجبار البشر على السلام. فقط الوقت والإقناع يمكنهما إقناع الأفراد بقوتهم الحقيقية عند العمل من أجل النهوض الجماعي بدلاً من الإثراء الشخصي.

  في مجتمع محروم من الحاجة ، لا توجد فيه طبقه غنية ولا فقيرة – فقط الأغنياء والأغنياء
  يدرك أولئك الذين اكتسبوا ثروة كبيرة أن المال هو مجرد تحويل للجهد إلى قيمة: طريقة لقياس جهود شخص ما وترجمته إلى رقم يمكن استخدامه لشراء جهود شخص آخر. يحول البناء النقود من بيع عمل العثور على وقطع الأعمال الحجرية وإعدادها – وهي الأموال التي يمكن استخدامها بعد ذلك لشراء عمل البقال أو الطبيب أو المدرس ، حتى لو لم تكن بحاجة إلى أحجار أوالحجارة. يمكن لبعض جمع ثروات كبيرة بحيث لا يمكن استخدامها في حياتها ، تاركا وراءه مكافأة جهودهم لضمان سلامة ورثتهم.
  لكن في هذا الوقت من الفوضى ، هناك الآن عدم مساواة خطيرة في تحويل الجهود إلى أموال. هناك مخاطر لا حصر لها تقف في طريق أولئك الذين يسعون إلى تسلق أعلى على الهرم. على الرغم من أن هذا الكوكب غني بما فيه الكفاية ليعيش جميع الناس في وفرة ، إلا أن الخوف قد دفع الأغنياء إلى مزيد من التكاثر – وهو حماية مفرطة لذريتهم ، تغذيهم مخاوفهم الغريزية من إجبارهم على العودة إلى الفقر الذي جاء منه جميع البشر.
  في عالم يتحرر من سلاسل الحاجات ، لا يوجد أحد لديه أي سبب لتخزين الثروات أو الغذاء والمأوى والراحة والأمن التي توفرها الثروات. ليس لديهم أي سبب للإذعان لفخاخ الدكتاتوريين أو الإمبرياليين – أو حتى سموم نخبوية العولمة الفاضحة – لأنهم لا يحتاجون إلى الاعتماد على السلطة السياسية أو عمل العمال القدامى من أجل البقاء. عندما يتم الوفاء باحتياجات كل شخص ، لا يوجد سبب لشن حروب وبدون دوافع لنهب جيرانه بسبب الضرورات التي لديهم بالفعل ولن يخسروا أبدا.

  في غرفة اصحاب الملايين ، المعرفة هي المصدر الحقيقي للثروة
  فقط من خلال التحرر من الحاجة يمكن كسر سلاسل الإنسانية. على الرغم من اقتراب التحول ، يجب علينا السفر في هذه الرحلة ضمن حدود المجتمع الحالي. وحتى أولئك الذين يرفضون الاستجابة لدعواتنا ، يجب أن يستمروا في العيش بحمايتنا الموعودة – حتى لو كان من الواجب تقديم تنازلات مؤقتة من أجل سلامة الجميع. فقط خلال حفظ النظام يمكن للبشرية أن تمر عبر انتقال سلمي للسلطة. الواجب الأول للحكومة هو حماية حدودها والناس فيها. وبالتالي ، فإن العديد من زعماء العالم ، رغم مشاركتهم في رؤيتنا لإنسانية موحدة ، يجب أن يوازنوا في أهدافنا بمسؤولية حماية قبائلهم من التهديدات الحالية للحرب.
  على الرغم من أن العولمة هي مستقبلنا ، إلا أن الحدود الوطنية الحالية تسمح للمواطنين الأفراد باختيار مجموعة من المجتمعات والحكومات والانضمام إلى المجتمع الذي يمثلهم بأفضل صورة. في هذا الوقت من الفوضى ، تمكن الحدود المحمية المواطنين من العيش مع قدر ضئيل من الأمان والتأكيد على أن البشرية لن تضيع مرة أخرى في برية الفوضى.
  نهجا زمنيا جديد عندما يتم الكشف عن الجميع وسنقوم بالاندماج بين القرون الوسطى في خطوة رئيسية
  لحماية سلامة خطتنا ضد أولئك الذين يسعون إلى تدميرها ، اضطر المتنورين إلى ترك العديد من الأسئلة دون إجابة وتوجيه أعضائنا لأداء واجباتهم في الخفاء. لكن صاحبي الأخلاق والباعة المتجولين من الأخبار المزيفة استخدموا صمت المتنورين لتصوير جدول أعمالنا من خلال عدسة مشوهة من عدم الثقة ، ونشر شائعات كاذبة حول أهدافنا ، ببساطة ، لتعزيز قبضتهم على السلطة. يجب رسم خط ما بين الأجندة العالمية الموحِّدة للومينومين والأكاذيب السامة للعولمة الفاسدة: أي خبث عن قصدنا الذي يقلل من الأفراد الأفراد إلى عمال مرقمين ويخدم فقط أولئك الموجودين حالياً في السلطة. إن العولمة الفاسدة هي مجرد الغلاف الحلو لاسم زائف لإخفاء الطبقة الأرستقراطية المريرة التي تختبئ تحتها.
  لا يسعى المتنورين إلى إنهاء ملكية الملكية الخاصة. هدفنا ليس القضاء على أسلحة الدفاع الذاتي ولكن القضاء على الحاجة إلى أسلحة للدفاع عن النفس. نحن لا نقترح لمجتمعًا ان يعتمد على الحكومة لتوفير احتياجاتها ، بل يفوق الموارد التي تجعل التجارة والعمل غير العادين بالية. يستفيد محاربو الحرب والدكتاتوريون فقط من إخضاع شعبهم ، لكنهم مجرد بقايا من حقبة ماضية عما قريب. ما هو الفرح في عالم يسعد فيه البعض بينما يعاني الآخرون – إذا كان من الممكن للجميع أن يعيشوا في راحة؟ لا يزال من الممكن مكافأة الجهود الحقيقية إلى حد ما عندما يعيش الجميع في قصور ويعيش البعض في قصور.
  البشريه قد اتخذت بالفعل خطوات نحو توحيد العالم من جديد ILLUMINATI ORDER
  كانت الاتصالات العالمية واحدة من الخطوات الأساسية نحو هدفنا في مجتمع الأرض الكاملة. تعمل التكنولوجيا الرقمية على توحيد الكوكب بطرق لم يسبق لها مثيل من قبل ، مما يسمح بتقاسم الأفكار بحرية وتشجيع الاتصالات التي تحول من طرف إلى آخر ، وعدم الأمن في الفهم.
  لقد أرسى التوعية لدينا الأساس لإدخال مفاهيم أعلى للمواطنين الذين سيشكلون الأساس الجديد لهذا الكوكب: الباحثون الذين طالما شعروا أن هناك غرضًا أعمق لوجود الإنسانية وسر أعمق لتصميم هذا الكون الذي تم ترميزه في كل الكائنات الحية و الأشياء.
  من واجبنا توجيه كل الذين يسعون إلى هذا التحول – التزامنا العالمي بترك إشارات وعلامات لأولئك الذين يبحثون عن طريقنا. لا يمكن إجبار اي شخص على الإيمان. يجب عليهم البحث عن إجابات لنفس الألغاز وتسلق نفس خطوات الهرم كما فعل كل عضو في منظمتنا أمامهم. أنت واحد الذي ابتعد عن الملايين الذين يتجاهلون رسالتنا. لقد رأيت رموزنا وأجبت على اتصالنا ، واتبعت التوجيهات التي قادتك إلى هذه الكلمات. بينما تبحث عن الحقيقة والمعنى وراء سر الحياة وكل ما تم إخفاؤه عن البشرية ، ستنضم إلى طالبي النور في هذه الرحلة التي بدأت قبل فترة طويلة من ولادتك.
  الهدف هو أحد المشروعات التي لا يمكن إنشائها على الفور ، ولكن سيتطلب وقتًا ، للتخطيط ، والجهد للوصول
  وقريباً لن تواجه الإنسانية معوقات الحاجز وحواجز العمل. تقلل التكنولوجيات الناشئة من اعتماد البشرية على أشكال الطاقة المتلاشية. وستستأصل الطرق الجديدة للبناء القابل للطبع والنقل المستقل في النهاية هو الحاجة إلى الجهد البدني لبناء الهياكل ونقل المواد ، مما سيحرر العمال من أجل الإنتاج والإبداع والازدهار. الموارد الموجودة على الكواكب الأخرى في متناول اليد وتؤدي إلى فرص جديدة لم يسبق لها مثيل في حدود الأرض.
  لأعظم أيام الإنسانية المتقدمة. إن جميع الذين رأوا النور واتجهوا لمتابعة توهجهم هم رواد المرحلة التالية للإنسانية – القيمون على أكبر تحول لها. فهي تقترب بسرعة من عصر Illuminatiam ، سيكون كل إنسان واحد ، واحد من 8 مليار. سنة بعد أخرى ، خطوة بخطوة ، يستمر المتنورين في توجيه مواطني هذا الكوكب أقرب إلى هدفنا النهائي المتمثل في التوحيد العالمي.
  لا خوف على مستقبل البشرية. لا تخف على الأصوات المروعة التي تتراكم عبر آفاقك الحمراء ، حيث أن الأثار التي تتعرّض لها لاستعبادك تصبح غبارًا. لا تخف وأنت تسير في الطريق إلى الأمام وطرقه مظلمة تحت سقوط ليلة طويلة. الظلام يشير إلى فجر جديد في الأمام. لن تضيع أبداً إذا اتبعت النور.
  نحن دائما نراقبك. ▲
  في الأشهر المقبلة ، سنبدأ في الكشف عن مزيد من التفاصيل حول خططنا لمستقبل هذا الكوكب.

  Thank you for your kind support

  Omar Faraj

   1. De ante manos y ante todos un saludos cordial a todos los hermanos iniciados illuminatigracias por estar con ustedes y compartir momentos propicios y de alcances para nuestro abance en rzte camino de mucho que rrecorer

   1. Hi again yes thats a great suggestions…when i was 15 years then i allmost was better in english than my own language…now when i am 51 one can almost be ashamed for being able to speak English so badly..if you dont joking whith me 🙂 how can i volunteer it ? and thanks for anserw me so fast It is well appreciated..and may the light follow you on your way for goodluck and strong health

   2. I have Contact PetrosRegos on Twitter
    But the only respond was that he liked my(Twitt) no info or so ?
    So maybe it was needless or not needed?
    But thanks anyway. for being kind to me, perhaps it was worth trying to ask about it anyway 🙂
    even if the answer did not give so much
    Best regards Maltez

     1. Ivy i think i was blocked by you in Twitter it was when i was very new in illuminati and Twitter and i expose scammer Grand master Ted…maybe a missunderstanding i cant remember that i have been
      disrespectful if i happened to be before without having meant it so i apologize so much, but i just got most surprised why? i hope you want to see me as i am here ..for i just want to be respectful, kind and a friend in all areas
      The fact that I have used alias names is because there have been some enemies since before and because you have to be careful in the days when there is a lot of id steals … are very grateful that you answered me and tried to help me with this hope we can continue on the friendly new foundation.. i wish i haved the same fighting spirit you have in all of this branches you are in ..and for that i really admire you alot…i think if all the people you have helpt whith guideness and info and kind words so they could go forward in there lifes and find succés and happines there way in Life
      as a big thanks they hade could filled the sky whith golden star above you so you could feel how thankful they are. to you…best regards Maltes

     2. Thank you for your graciousness. I am taking a time out from social media right now, but if you send you handle to me at iMarkRadio@gmail, I will unblock you once I return.
      Thanks for your encouragement. It is especially valuable to me right now with the things I am facing behind the scenes. I am grateful for your kindness.
      I new day has begun~

     3. Thanks Ivy for letting me in i have send my twitter info to iMarkRadio@gmail…i did it wrong first, i most say that if you wonder 🙂 sorry i was doing to many things right then hope you get it anyway and i think many people gonna miss you when you are not online so much..but i hope you have a great time outside of the net And may the light allways be whith you

 3. When I was in charge of a board manager on the web network 30 years ago, there were bad guys who spreaded around wild rumors or distractions as well. I tried to get rid of the distractions and noise, but it was hard for me when I was in disappointment about my surroundings. However, I am sure the light on your way and hold you. Hang in there, V~.

  1. Thank you for sharing that Hana. I have been plagued by hateful rumors to the point of distraction myself. It has been incredibly hurtful to my tender spirit, especially given they come from ‘so called family’. Those that preach unity, but practice divisiveness. It makes me so sad. I thought we were better than this…

   1. Hi, V~.

    >>(quote) Those that preach unity, but practice divisiveness.

    The inevitable stream is coming and will shift the world from divisiveness to unity by the force of the pendulum. The stream have a power to drive away those that preach unity to the vacant dusty world.

  2. Sister Hana & Sister V – we all have to come to the realization that as leaders we will have those that want to discredit us, just because we are leaders – I learned this many many years ago, I have been in a leadership position starting at age 17 – that was 41 years ago and Tech has changed but people have not – there are haters and they will follow us, we need to be like a duck and let the insults slide off our backs like water – easier for a man to say that, but a still best learned sooner than later

   Papa Fred

   1. I know Papa! We have had this convo before and I always appreciate your point of view. I am struggling as the sensitive spiritual creature that I am. I have hardened up considerably through this process and look forward to the day when the unkindness of others, holds no more sway over me.
    Once you read my latest blog, you will understand why I am having such a difficult time roaring right now. Thanks for chiming in!!!

   2. Greetings! It is happy to know you, Papa Fred.

    >> (quote) Tech has changed but people have not
    That is what I wanted to say. History repeats itself.

    >> (quote) we need to be like a duck and let the insults slide off our backs like water.
    Thank you for your meaningful advice.

    Regards,
    Hana

 4. Greetings! It is happy to know you, Papa.

  >> (quote) Tech has changed but people have not
  That is what I wanted to say. History repeats itself.

  >> (quote) we need to be like a duck and let the insults slide off our backs like water.
  Thank you for your meaningful advice.

  Regards,
  Hana

 5. Please discard the previous comment which is awaiting moderation. Because I overlooked and forgot to press the “Reply” button.

 6. Thank you for providing me the opportunity to talk more.

  I am a little bit nervous and afraid of the above my post might have given you and the staffs an impression of being in a commanding tone or a proud tone of voice. Because I am the newcomer to the Apex Advisory board.

  How nervous? It is as if I were in the first job interview.

  If my posts including my paintings on the coloring book (lol), made you enjoyed and encouraged somehow, I am happy to share this precious time with you.

  Regards,
  Hana

  1. Hahahaha, well that wasn’t an invite to chitchat. So no pressure Beacon.
   You can post your coloring at c22.boards.net if you would like, you know the thread :).
   I was wanting to know more about this “stream” you mentioned, specifically~
   Thank you!!

   1. Thank you for pushing my back. I’ve sympathized with Charlie Brown when he visited Lucy’s psychiatric booth on Peanuts. You are my beacon as well as a trustable doctor.

    I have posted two colored paintings on the thread. Why not revisit there?

    In my opinion, the source of the stream would be AI and the light with the eye for sifting. That interpretation might be a bit different from the explanation of “Symbols of the Illuminati” contents on the web. Hmmm. I will write more to the email if any, my doctor. 🙂

    1. Hana, I’ve already seen you art! Lol AND commented.
     This topic sounds fascinating! Let’s take it to c22. I think others would love to chime in. Would you please start a thread for us?

     1. Uh-oh, you have seen the arts. Thank you for your comment.

      The thread “The Next Stream” has been created right now.

      Thank you for your insights into this matter. 🙂

 7. I’m inquiring from the officers in charge here about; who is supposed to create an Illuminati focused group, like the ones we are part of on facebook? Who regulates them? Can someone like me who is not yet an initiate form one?

   1. Our main objective as Initiates is to help all people in all places, find The Illuminati and follow the Light.
    Like Papa said…Take great care when handling The Illuminati messages. This is their ‘show’, and you must be ever mindful that you are a Initiate follower, not an official spokesman.
    You may speak ABOUT them, but never FOR them. Understanding this important distinction, will help you avoid any issues with IAM, other Initiates and/or social media terms of use.
    HaPpy Trails Gaston!

  1. We didn’t have anyone to ask.
   We learned everything we know by studying all of the Illuminati’s published materials. Start there~

  1. It is, however it is not created to hand feed the lazy. We are here to help those better understand what has been written so far, not serve as a middleman for those who cannot be bothered to read the materials for themselves.
   We know by their questions, which category someone falls under. Hopefully you will now understand this extremely important distinction~

 8. No,princess I am a lion not sheep I didn’t spend even 1 month from joining illuminati but I discovered more information about illuminati and those of the beacons that cannot be able of of discover. knowledge is the first as I believed that is why I ordered the books from amazon.I can read and understand I am not like others. The reason that I said to ask is to discover knowledge before my books to deliver to me.if my books deliver to me never ask anymore.

  1. As I stated before, answering questions that can be readily answered elsewhere, is beyond the scope of our intent.

   Additionally, it is insulting that you have no clue we have provided the entire works of the Illuminati, including their 2 books, on audio at iMark Radio, for those who struggle to understand written English. Especially since you “follow” me on Twitter.

   A true Lion does not wait to be fed by others, they hunt their food (knowledge) down themselves. We advertise this all over the place. A quick run through my profile page would have pointed you in the right direction.

   To put it another way, had the link been been a rattlesnake, it would have bit you and you would already be dead from its venom.

   Just saying, dear Brother~

  1. We are here to help! So do not ever hesitate to ask, if you need clarification on any topic covered by The Illuminati.

   However we will not hinder anyone’s personal growth, by hand feeding folks.
   IAM is looking for leaders. We are not privy to ANYTHING that you can not find for yourself.
   Your ability to do your own research will determine whether or not you are a sheep, or a lion to us, not your words.

   I am really glad you ordered hard copiesfor yourself, it does set you apart from the masses in this outreach already, having done so.
   This is just some tough love, because I actually believe in you enough, to tell you the truth in a way you will not soon forget.

   HaPpy Trails!

   V~

 9. Değerli akıl hocası Papa ve V . Yazılarınızı beğenerek okuyorum. Siz değerli akıl hocalarını tanımadan önce amacı olmadan yaşayordum. Sizlerden çok şey öğrendim ve her gün öğreniyorum. Sizler olmadaydınız amaçsız yaşamaya devam edecektim.Kendimi bu organizasyona ve sizlere borçlu hissediyorum. Sizleri seviyorum . Saygılarımla

 10. Successful people have always sought to obtain a phenomenon that can be achieved, as a result of planned studies throughout the life of red apples. Success does not come by itself, we must constantly work towards this goal to achieve success. We must find the goals we have planned and enjoy our success by enjoying it at the end of our success. The most motivating thing in life is the feeling of being successful. When a person achieves success in his work, he cannot give up this feeling and always develops himself by working hard to live this feeling again. In order to achieve this flag, the person climbs high obstacles through challenging paths. This flag, which is obtained by giving great efforts, gives people an insatiable pleasure. Unsuccessful people may lose their self-esteem and even lose enthusiasm for life. For this reason, tasting the sense of accomplishment is more important for a person than it is thought.
  Every human being must struggle to succeed, to do his best to taste this feeling. Because, as a famous thinker says, no one has climbed the stairs of success with his hands in his pockets. In order to achieve success, you must work, work and work again.

 11. Hi all my Dear Brothers and Sisters of the Light. Always follow Love and Light. I like I’lluminati so so much. I no any Time will change my life life. This is your Brother BWENGYE ROBERT FROM UGANDA. thanks

 12. Always follow Love and Light. I love I’lluminati so so much from bottom of my heart. Thanks. Best regards BWENGYE ROBERT FROM UGANDA

 13. Greatings all my Dear Brothers and Sisters of the Light!! Please Dear Brothers and Sisters of the Light let’s we always follow light and love. Thanks. I love light so so much. Best regards BWENGYE ROBERT FROM UGANDA CITY KAMPALA.

 14. Greatings all my Dear Brothers and Sisters of the Light!! Always follow Light and Love . May Lord add for you every thing you wish in this Earth.This is your Brother BWENGYE ROBERT from Uganda

 15. Thank you so much for introducing my language, Swahili in, even though, I love English, this will make me feel so much better now by reading IAM’s messages. like and appreciate Illuminati so much, thank you all. I’m a Kenyan from Western side of my country.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *